Usluge/Services

 

Naš studio obuhvaća sve korake koji su potrebni  za finalizaciju interijera.

Od početka rada na projektu pazimo da je idejno rješenje koje predlažemo izvedivo i može biti realizirano do detalja kako je dogovoreno sa klijentom.

Od pozicija utičnica koje odgavaraju pozicijama namještaja, do krajnjih detalja koji sa smislom korespodiraju s ostatkom prostora.

Zbog toga veliku pažnju posvećujemo samoj pripremi projekta i dogovorima sa klijentom.

Stavljamo naglasak na izvođenje interijera po sistemu “ključ u ruke”, prilikom čega sudjelujemo u projektu za vrijeme izvođenja radova i do samog useljenja.

Surađujemo s uigranom ekipom izvođača svih vrsta radova,; proizvođačima i uvoznicima namještaja, domaćim dizajnerima i obrtnicima koji dogovorene ideje sprovode u djelo.

Ukoliko tražite samo idejno rješenje interijera koji ćete sami realizirati i obaviti nabavu opreme, očekujte da realizirani prostor neće potpuno odgovarati usvojenom projektu. Oprema koja se nalazi u idejnom rješenju često ne bude dostupna nakon par mjeseci (koliko traju radovi), te je neophodno revidirati cijeli projekt i liste za kupovinu prije nabave opreme, koja se obavlja pred kraj ili nakon građevinskih radova. Za vrijeme izvođenja radova, u pravilu dolazi do manjih ili većih izmjena idejnog projekta što također utječe na konačni dizajn prostora.

 

Za detaljan cjenik u odnosu na kvadraturu prostora koji uređujete i razinu naše angažiranosti na projektu, pošaljite nam upit putem kontakt stranice.

 

Četiri osnovna koraka pri uređenju interijera:

 

KONZULTACIJE

Dolazak u prostor, provjera dimenzija postojećeg stanja, uz konzultacije za buduće prepravke. Uzimanje detaljnih mjera prostora ukoliko ne posjedujete nacrte Vaše nekretnine.

Cijena konzultacija prvih 30 minuta je besplatna. Izmjere prostora (ukoliko su potrebne) podrazumijevaju unaprijed ugovorenu uslugu tlocrta ili izvedbenog projekta.

 

IZRADA BUDUĆEG TLOCRTA

Na osnovu postojećih mjera prostora izrađuje se dvodimenzionalni kompjuterski prikaz zatečenog stanja. U odnosu na mogućnosti prostora, rade se preinake novoplaniranog interijera.

Uključuje:
– Planiranje prostora (raspored prostorija) sa ucrtanom dispozicijom namještaja
– Prijedlog vrste i boja podnih i zidnih obloga; stolarije.
– Dispozicija i mjere ugradbenog namještaja – kuhinja, ormari… (bez detaljne razrade dizajna)
– Dispozicija elektro i vodovodnih instalacija u odnosu na isplanirani prostor
– 2D razrada osnove objekta sa mjerama i mapom predloženih osnovnih materijala i opreme
Ova usluga ne uključuje:
– Razradu i dizajn predloženih elemenata namještaja
– Odabir konkretnih modela namještaja i drugih elemenata koji ulaze u prostor
– Troškovnik potrebnih radova koje tlocrt podrazumijeva
Cijena : 60 -80 kn po četvornom metru, ovisno o veličini prostora (uključuje konzultacije i tlocrt).

 

IZVEDBENI PROJEKT

Nakon što utvrdimo sve Vaše želje potrebne za izradu idejnog projekta, prezentirat ćemo  1-3 (ovisno o mogućnostima prostora) rješenja koja će Vam pomoći da odaberete pravu opciju za sebe. Na osnovu nje razrađujemo prostor dalje, tako da prije završetka radova saznate kako će u konačnici sve izgledati, do poslijednjeg detalja.

Uključuje:

-Tlocrt

– Razradu i dizajn pojedinačnih komada namještaja koji se izrađuju po mjeri

– Odabir konkretnih modela svih elemenata koji ulaze u prostor

– Izvedbeni projekt interijera

-3D vizualizaciju

– Izrada troškovnika opreme koja nakon renovacije ulazi u prostor

– Razrada projekta sa izvođačem radova

Cijena: 250-350 kn po četvornom metru, ovisno o veličini prostora (uključuje konzultacije, tlocrt i izvedbeni projekt).

 

REALIZACIJA

Nakon usvojenog izvedbenog projekta, kreće se u realizaciju koja podrazumijeva organizaciju i izvođenje radova, naručivanje namještaja i opreme i u konačnici finaliziranje prostora.

Uključuje:
-Organiziranje i sinkronizaciju tvrtki za izvođenje radova (zidarski radovi, knauf, izolaterski radovi, parketar, ličilac, keramičar, instalateri, stolari…) sa kompletnim troškovnikom za pojedinu vrstu radova.

– Nadzor, ukoliko radove izvode izvođači sa našom preporukom.

Ukoliko izvođenje radova rade nama nepoznati izvođaći, sa njima ćemo proći sve nacrte i izmjene do kojih dolazi prilikom realizacije, ali ne odgovaramo za izvedbu.

-Nabava, organizacija dostave i montaže svih elemenata za uređenje interijera.

Cijena : 300 -500 kn po četvornom metru, ovisno o veličini prostora i zahtjevnosti realizacije (uključuje konzultacije, tlocrt, izvedbeni projekt i realizaciju).

 

Za detaljnije informacije i personaliziranu ponudu, možete nam poslati mail putem kontakt forme sa što više informacija vezanih za Vaš projekt, ili nas na zovite na telefon naveden na stranici Kontakt.

 

 

 


 

 

Our studio provides the full range of services that can prove to be of use to you when you organize a space.  Given that the personality and functionality of space lead to expression only if everything is in proportion to space, as well as its users, then often the engineering and manufacturing of made-to-measure furniture is something that is necessary in order for us to be able to utilize every centimeter that we are designing. In this case, we will be happy to recommend partners and associates to you, to participate by supervising the works and to assist with the selection of other details that will give your space ‘the final look’.

DESIGN CONSULTATIONS

CONCEPT CREATION

3D VISUALISATION

FURNITURE AND LIGHTING DESIGN

STYLING AND ACCESSORISING

DEVELOPMENT MANAGEMENT