Usluge/Services

Naš studio nudi sve usluge koje su potrebne za finalizaciju interijera.

S obzirom na to da osobnost i funkcionalnost prostora dolaze do izražaja tek ako je sve po mjeri samog prostora kao i njegovih korisnika, često su građevinski i obrtnički radovi nešto što je potrebno kako bismo dobili potpunu iskoristivost svakog centimetra koji uređujemo. U tom slučaju, rado ćemo Vam preporučiti naše suradnike, kao i sudjelovati u nadzoru radova. Surađujemo s uvoznicima dizajnerskog namještaja, domaćim dizajnerima i obrtnicima, te ga i sami dizajniramo i izrađujemo uz pomoć suradnika.

 

Tri osnovna koraka pri uređenju interijera:

KONZULTACIJE, SAVJETOVANJE

Dolazak u prostor, provjera dimenzija postojećeg stanja, uz konzultacije za buduće prepravke.

 

PROJEKT

Nakon što se dogovorimo oko Vaših želja, prezentirat ćemo naše ideje te ćete dobiti 1-3 (ovisno o mogućnostima prostora) rješenja koja će Vam pomoći da odaberete pravu opciju za sebe. Na osnovu nje razrađujemo prostor dalje, tako da prije završetka radova saznate kako će u konačnici sve izgledati, do najsitnijeg detalja.

Projekt uključuje eventualnu reorganizaciju prostorija, dispoziciju novih instalacija ako je to potrebno, dispoziciju namještaja i rasvjete, te izbor materijala i predmeta koji će se naći u novoprojektiranom interijeru. Sve je ispraćeno projektnom dokumentacijom za izvođenje potrebnih radova.

 

REALIZACIJA

Nakon usvojenog projekta, kreće se u realizaciju koja uključuje organizaciju radova, naručivanje namještaja i opreme i u konačnici opremanje prostora.

 

 

 


 

 

Our studio provides the full range of services that can prove to be of use to you when you organise a space.  Given that the personality and functionality of space leads to expression only if everything is in proportion to the space, as well as its users, then often the engineering and manufacturing of made-to-measure furniture is something that is necessary in order for us to be able to utilise every centimetre that we are designing. In this case, we will be happy to recommend partners and associates to you, to participate by supervising the works and to assist with the selection of other details that will give your space ‘the final look’.

DESIGN CONSULTATIONS

CONCEPT CREATION

3D VISUALISATION

FURNITURE AND LIGHTING DESIGN

STYLING AND ACCSESORISING

DEVELOPMENT MENAGMENT


 

 

 Cjenik i detaljan opis naših usluga možete pogledati ovdje  .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studio za dizajn interijera Ambient Art / Istarska 13 / Split, Hrvatska / +385 98 1872051