Usluge/Services

Naš studio obuhvata sve usluge koje su potrebne za finalizaciju interijera.

S obzirom na to da osobnost i funkcionalnost prostora dolaze do izražaja tek ako je sve po mjeri samog prostora kao i njegovih korisnika, često su građevinski i obrtnički radovi nešto što je potrebno kako bismo dobili potpunu iskoristivost svakog centimetra koji uređujemo.

Zbog toga stavljamo naglasak na izvođenje interijera po sistemu “ključ u ruke”, prilikom čega sudjelujemo u projektu za vrijeme realizacije i do samog useljenja.

Surađujemo sa uigranom ekipom izvođača svih vrsta radova, sa proizvođačima namještaja, domaćim dizajnerima i obrtnicima koji naše ideje sprovode u djelo.

 

Četiri osnovna koraka pri uređenju interijera:

 

KONZULTACIJE

Dolazak u prostor, provjera dimenzija postojećeg stanja, uz konzultacije za buduće prepravke. Uzimanje detaljnih mjera prostora ukoliko ne posjedujete nacrte Vaše nekretnine.

Cijena konzultacija prvih 30 minuta je besplatna. Izmjere prostora (ukoliko su potrebne) podrazumijevaju unaprijed ugovorenu uslugu tlocrta ili izvedbenog projekta.

 

IZRADA BUDUĆEG TLOCRTA

Na osnovu postojećih mjera prostora izrađuje se dvodimenzionalni kompjuterski prikaz zatečenog stanja. U odnosu na mogućnosti prostora, rade se preinake novoplaniranog interijera.

Uključuje:
– Planiranje prostora (raspored prostorija) sa ucrtanom dispozicijom namještaja
– Prijedlog vrste i boja podnih i zidnih obloga; stolarije.
– Dispozicija i mjere ugradbenog namještaja – kuhinja, ormari… (bez detaljne razrade dizajna)
– Dispozicija elektro i vodovodnih instalacija u odnosu na isplanirani prostor
– 2D razrada osnove objekta sa mjerama i mapom predloženih osnovnih materijala i opreme
Ova usluga ne uključuje:
– Razradu i dizajn predloženih elemenata namještaja
– Odabir modela namještaja i drugih elemenata koji ulaze u prostor
– Troškovnik potrebnih radova
Cijena : 50 -80 kn po četvornom metru, ovisno o veličini prostora.

TLOCRTI Jončić (Medium)

 

IZVEDBENI PROJEKT

Nakon što utvrdimo sve Vaše želje potrebne za izradu idejnog projekta, prezentirat ćemo  1-3 (ovisno o mogućnostima prostora) rješenja koja će Vam pomoći da odaberete pravu opciju za sebe. Na osnovu nje razrađujemo prostor dalje, tako da prije završetka radova saznate kako će u konačnici sve izgledati, do poslijednjeg detalja.

Ne odvajamo idejni od izvedbenog projekta, obzirom da je za dizajn interijera precizna završnica neophodna.

Oprema koja se nalazi u idejnom rješenju često ne bude dostupna nakon par mjeseci (koliko traju radovi), te je neophodno revidirati cijeli projekt i liste za kupovinu prije nabave opreme, koja ide nakon građevinskih radova. Za vrijeme izvođenja radova, u pravilu dolazi do manjih ili većih izmjena idejnog projekta što također utječe na konačno rješenje.

Uključuje:

– Razradu i dizajn pojedinačnih komada namještaja koji se izrađuju po mjeri (kuhinja, ugradbeni ormari i sav namještaj po mjeri)
– Odabir konkretnih modela svih elemenata koji ulaze u prostor
– Izvedbeni projekt interijera u formi mape s mogućnošću naručivanja 3D vizualizacije
– Izrada troškovnika
– Razrada projekta osobno sa izvođačima radova

Cijena: 200-280 kn po četvornom metru, ovisno o veličini prostora (uključuje konzultacije, tlocrt i izvedbeni projekt).

Dnevni prostor

HALL2

 

 

REALIZACIJA

Nakon usvojenog izvedbenog projekta, kreće se u realizaciju koja podrazumijeva organizaciju i izvođenje radova, naručivanje namještaja i opreme i u konačnici finaliziranje prostora.

Uključuje:
-Organiziranje i sinkronizacija tvrtki za izvođenje radova (knauf, parketar, ličilac, keramičar, instalateri, stolari…) sa kompletnim troškovnikom za pojedinu vrstu radova.
-Nabava, organizacija dostave i montaže svih elemenata za uređenje interijera.
Cijena : 300 -500 kn po četvornom metru, ovisno o veličini prostora (uključuje uključuje konzultacije, tlocrt, izvedbeni projekt i realizaciju).

image-6

Cafe bar interijer

10

 

Za detaljnije informacije i personaliziranu ponudu, možete nam poslati mail putem kontakt forme sa što više informacija vezanih za Vaš projekt, ili nas na zovite na telefon naveden na stranici Kontakt.

 

 

 


 

 

Our studio provides the full range of services that can prove to be of use to you when you organise a space.  Given that the personality and functionality of space leads to expression only if everything is in proportion to the space, as well as its users, then often the engineering and manufacturing of made-to-measure furniture is something that is necessary in order for us to be able to utilise every centimetre that we are designing. In this case, we will be happy to recommend partners and associates to you, to participate by supervising the works and to assist with the selection of other details that will give your space ‘the final look’.

DESIGN CONSULTATIONS

CONCEPT CREATION

3D VISUALISATION

FURNITURE AND LIGHTING DESIGN

STYLING AND ACCSESORISING

DEVELOPMENT MENAGMENT


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studio za dizajn interijera Ambient Art / Istarska 13 / Split, Hrvatska / +385 98 1872051